image1 image1 image1

Welcome to the SUN.COM Project

Proiectul SuN.Com: O privire de ansamblu

PROIECTUL

SUN.COM este un proiect de educație finanțat de Uniunea Europeană cu scopul de a dezvolta și implementa o metodologie de construire a unei comunități informale de limbi străine on-line, cu accent pe 9 limbi mai puţin răspândite. Comunitatea online a proiectului se numeşte "SunLangCom".

 

DESPRE CE LIMBI ESTE VORBA? 

Comunitatea SUN.COM acceptă următoarele limbi: greacă, italiană, română, rusă, letonă, poloneză, cehă, slovenă și albaneză.

CUM POT SĂ MĂ ÎNREGISTREZ?

Inscrierile sunt gratuite pentru oricine dorește să se alăture comunității. Vizitați site-ul comunității, înregistraţi-vă cu un nume de utilizator și o parolă, sau logaţi-vă pe contul d-vstră de Facebook și, astfel, sunteți logat pe pagina proiectului.

CE POT FACE ÎN COMUNITATE?

- Să participaţi la forumul de discuții pe teme care vă interesează în limbile pe care doriți să le învățaţi;
- Să faceți cunoștință cu alți cursanţi, vorbitori nativi, sau tutori de limba, pe care doriți să o învăţați. Să practicaţi limba, să vă faceţi noi prieteni, sau să purtaţi o discuție cu ei în interiorul comunității sau în alte rețele sociale;
- Să practicaţi limbi străine prin sarcini și activități interactive. Să cooperaţi cu alți cursanți pentru îndeplinirea acestor sarcini;
- Să căutaţi materiale interesante, e-book-uri, fișiere audio și video;
- Să participaţi la evenimente de limbi străine sincrone, să vorbiţi cu alți utilizatori, să vă îmbunătăţiţi abilitățile dumneavoastră de limbă și să aflaţi cât mai multe despre cultura aferentă limbii pe care o studiaţi;
- Să-i ajutaţi pe cei care învață limba d-vstră maternă. Să purtaţi conversații, sau să asistaţi la îndeplinirea corectă a sarcinilor de către alți utilizatori;
- Să câştigaţi " SUN points -Puncte SOARE ", să luaţi parte la concursuri și să câștigaţi premii atractive.

CARE SUNT NIVELURILE ACCEPTATE?

SunLangCom susține nivelurile începător, elementar si intermediar pentru fiecare limbă (A1-B1), cu excepția limbii greceşti, unde, se furnizează şi nivelul B2. Cu toate acestea, interacțiunea dintre utilizatorii poate avea loc la orice nivel pe care utilizatorii îl pot susține.

CUM VĂ POT GĂSI PE FACEBOOK?

Vizitați pagina de facebook și veţi găsi toate știrile despre proiect, link-urile activităților din comunitate și interesante resurse de învățare.

CARE SUNT PRINCIPIILE DE BAZA ALE COMUNITĂȚII?

SunLangCom a fost dezvoltat pe baza unei relaţii şi sprijin reciproc între o platformă informală de învăţare şi un site de socializare de tip networking. Aceatsă relaţie consideră că activitățile de rețele sociale și de învățare trebuie să se alimenteze reciproc, în scopul de a avea cele mai bune rezultate de învățare. Puteți descărca de pe site-ul proiectului metodologia care a stat la baza dezvoltării acestei comunități.

FaLang translation system by Faboba
joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

For  more information, contact the project coordinator

Action Synergy

E-Mail: euprograms@action.gr

Telephone: +30 2106822606